Forslag til receptioner I

Eftermiddags arrangementer

  • Kvarte sandwich med æggecreme og rejesalat
  • Canapé med røget laks og håndpillede rejer
  • Grissini med parmaskinke og oliven-tapanade
  • Wraps med kylling, guacamole og salat
  • Minitærte med svampe og tomat
  • Hjemmebagt kransekage med nougat
    Pris pr. couvert kr. 175,-

 

  • Lakse ballotine med dildcreme
  • Crostini med svampe og parmaskinke
  • Mini tærter med løgkompot
  • Lune krydderfrikadeller
  • Vol au vent med rilette af gris
  • Sprøde risotto kugler
  • Cremet hønsesalat med svampe
  • Bjælker af vesterhavsost med oliven
  • Hjemmebagte grissini og brød – smør
  • Slotsstaldens flødeboller
  • Pris pr. couvert kr. 195,-

 

  • Profiteroles med laksecreme
  • Små lune fiskedeller med kaperscreme
  • Tigerrejer i små glas med kold ærtesuppe
  • Små grillspyd med kalv – bacon og pølse
  • Polpette – lille bæger med små krydrede kødboller og tomatsalsa
  • Oste udvalg med oliven
  • Hjemmebagt grissini og brød-smør
  • Slotsstaldens flødeboller
    Pris pr. couvert kr. 185,-

 

Forslag til receptioner II

 

  • Sprød toast med røget laksetatar
  • Croissanter med fyld af luksus rejesalat og dild
  • Pestobrød med danske pølsespecialiteter
  • Finger tærter med rilette af gris
  • Gratineret pandekage med oksefyld
  • Ostestænger af Gammelknas og grissini-stænger
  • Blåskimmel på ristet rugbrød og honningnødder
  • Små delikate chokolade-profiteroles
    Pris pr. couvert kr. 185,-

 

 

  • Profiteroles med fyld af laks
  • Hvidløgsstegte tigerrejer på spyd
  • Panchetta svøbt krydret pølse
  • Unghanebryst med svampefyld
  • Rosmarinstegt okseculotte med tomatchutney
  • Kartoffelsalat og grøn salat bestemt af årstiden
  • Bjælker af vesterhavsost og gammelknas med appelsinkompot
  • Gratineret gedeost med foiegras og akaciehonning
  • Italiensk citrontærte med marengs
  • Hjemmelavede flødeboller
    Pris pr. couvert kr. 245,-

(Receptionsmenuforslag er uden opdækning og kan ikke bruges som festarrangementer)