Arrangement I

  • Slottets velkomstdrink
  • 1. Ristet rødfisk m/ sauté af spinat og fiskecreme
    eller Terrine af laks og lyssej m/ skaldyrscreme og salatbuket
  • 2. Osteglaceret unghanebryst m/ tomathønsecreme
    eller rosastegt oksecoulotte m/ dijonsauce
  • Tirsbæks islagkage m/ frugt og bærcoulis
    eller fragilitéroulade m/ karamelis og marinerede frugter
  • Husets vine ad libitum incl. et glas Moscato d´ Asti
    Isvand
  • Kaffe og kransekage
  • Fransk løgsuppe m/ ostebrød eller krydderfrikadeler med rugbrød
  •  Til hovedretter serveres dagens kartoffel og årstidens grønsager
    Pris pr. kuvert kr. 830,- med vin ad libitum under middagen – herudover afregnes for forbrug af drikkevarer efter middagen
  • Pris pr. kuvert kr. 890-,  med fadøl, vand, vin fra kl. 18.00 til kl. 02.00
  • Fest efter kl. 02.00 afregnes nattillæg på kr. 2000,- pr. påbegyndt time + drikkevarer efter forbrug
  • Hele alm. mrk. spiritus kan tilkøbes til kr. 750,00 pr. flaske ( Vælg f.eks. 2-3 flasker ud)

Arrangement II

  • Tirsbæks velkomstdrink
  • 1. Dampet rødtungefilet m/ laksefars på spinat/fennikel og fiskesauce
    eller røget laksetatar med sprød kartoffel gaufrette, pesto og salat
  • 2. Hvidløgsstegt oksetyndsteg m/ krølfedt og sauce bordelaise
    eller kalvetykstegsfilet m/ timiansauce
  • Lun belgisk chokoladekage m/ bærcoulis og vanilleparfait
    eller sprød mandelkurv m/ softice og flamberede bær
  • Husets vine ad libitum incl. dessertvin
    Isvand
  • Kaffe og kransekage
  • Hotdog med det hele
    eller carrysuppe m/ hønsekød og piment
  • Til hovedretter serveres dagens kartoffel og årstidens grønsager
    Pris pr. kuvert kr. 850,- med vin ad libitum under middagen – herudover afregnes for forbrug af drikkevarer efter middagen
  • Pris pr. kuvert kr. 910-,  med fadøl, vand, vin fra kl. 18.00 til kl. 02.00
  • Fest efter kl. 02.00 afregnes nattillæg på kr. 2000,- pr. påbegyndt time + drikkevarer efter forbrug
  • Hele alm. mrk. spiritus kan tilkøbes til kr. 750,00 pr. flaske ( Vælg f.eks. 2-3 flasker ud)