BUFFETVALG

BUFFET I

  • Kold dampet laks med rejer og hjemmerørt mayonnaise
  • Butterdejs-indbagt sæson fisk m/ sauce verte
  • Spinattærte
  • Grillet rosa kalvetyksteg med sæsongrønt
  • Fennikel stegt nakkekam m/sprød svær og lun løgkompot
  • Sæsonens kartoffel og svampesauce
  • Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og tranebær
  • Cheesecake med bær og knas
  • 2 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
  • Vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 525,-

BUFFET II

  • Rejer i fennikelcreme, syrlige perler og crudité
  • Hjemmerøget laks hertil citronpuré, estragonmayo og hasselnød
  • Crostini med Parmaskinke og svamperagout tilsmagt med løg og trøffelolie
  • Carpaccio af kalv med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
  • Vol au vent med friske grøntsager i veluté
  • Helstegt oksefilet med sprød urte-gremolata
  • Gl. dags sprængt skinke med syltede tomater
  • Helstegt unghane med citron og salvie i egen sky
  • Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
  • Salater på dansk sæson grønt
  • Sæsonens kartoffel samt sauce
  • Små citronmousse med hvid chokolade og syltede bær
  • 3 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
  • Vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 600,-

BUFFET III

  • Røget laksetatar m/ vagtelæg og brøndkarse
  • Ristede kammuslinger i avokadocreme og sprød bacon
  • Crostini med terrine af foiegras og kompot
  • Dampet rødtunge på blækpasta m/ safrancreme
  • Spinattærte med syltede havtorn og sprødt
  • Unghanebryst med svampefyld
  • Rosastegt oksefilet med syltede svampe
  • Rosmarin stegt lammekølle m/ pestobagte artiskokker
  • Sæsonens kartoffel samt sauce
  • Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
  • Belgisk chokoladekage med coulis og bær
  • 4 gode oste m/ oliven, syltede nødder og kompot
  • Vores lækre hjemmebagte brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 650,-

KONFIRMATIONSBUFFET (MIN. 35 KUVERTER )

             Velkomst : Bobler – Cava semi Seco
  • Marinerede tigerrejer med blomkålspuré
  • Røget laks fra egen rygeovn med cremet spinat
  • Carpaccio med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
  • Bruschetta brød med olivenolie og kraftig tomatchutney
  • Grillede brød med fetacreme, peberfrugt og chili
  • Vores hjemmebagte brød med rørt smør
  • Spareribs med barbeque sauce og coleslaw
  • Trancheret helstegt herregårds skinke med sprød svær
  • Rosastegt kalvesteg med timianpanade og wisky sauce
  • Tomattærte med mozarella
  • Cæsarsalat med grillet unghanebryst, parmasan og croûton
  • Forårssalat med vinaigrette og råsyltede tranebær
  • Ovn stegte krydder kartofler
  • Pandekager med jordbærsyltetøj
  • Hvid chokolademousse med knas
  • Brownies med valnødder
  • Is

Kaffe fra buffet

Isvand på bordene

Pris pr. kuvert kr. 695,00

Børn under 10 år pris kr. 445,00 ved samme menu

Husets hvid og rødvin kr. 345,00 pr. flaske

Egekilde/cocio kr. 38,00

Hyldeblomst kr. 45,00

Sodavand kr. 36,00 ( 25cl.)

Sodavand kr. 45,00 ( 33 cl. )

Fadøl kr. 64,00  ( 0,4L )

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.