Sammensæt menu

Forrretterslot2

  • Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
  • Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
  • Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
  • Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
  • *Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
  • Flødelegeret fiskesuppe m/ fisk og skaldyr
  • *Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
  • **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
  • Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmasan
  • Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
  • Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Indbagt suppe med sæsonens svampe

Hovedretterslot4

  • Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
  • kalvefilet m/ kraftig kalvesky
  • ** Oksemørbrad m/ vildsvampesauce
  • Kalvetyksteg m/ timiansauce
  • * Oksehøjrebsfilet m/ pebersauce
  • Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
  • Osteglaceret unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
  • Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
  • **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
  • Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager

Desserter

slot6

  • Chokolade cheesecake med jordbær
  • Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
  • Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
  • Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
  • Græskartærte med havtorngelé og små marengs
  • Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
  • Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
  • Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
  • Pocheret pære på maltcrumble og is
  • Chokoladetærte m/ sorbet
  • Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
  • **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt

3 retter (forret-hovedret-dessert) 385,- kr
* tillæg kr. 20,- ** tillæg kr. 60,-