Menu
Vi kan hjælpe dig med næsten alle typer arrangementer, som involverer mad, drikke og musik.
Klik her for at se siden for arrangementer.
Forslag til sammensætning af menuer
Forretter
- Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
- Flødefiskesuppe med sæsonens dampede fisk og krebsehaler
- Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
- Bagt torskefisk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
- Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
- **Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
- **Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
- **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
- Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmasan
- Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
- Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
- Tarteletter med høns i asparges
- Indbagt suppe med sæsonens svampe
HOVEDRETTER
- Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
- kalvefilet m/ kraftig kalvesky
- ** Oksemørbrad m/ vildsvampesauce
- Rosastegt kalvetyksteg m/ timiansauce
- Oksefilet m/ peberpanade og pebersauce
- Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
- Unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
- Kalvesteg stegt som vildt m/ brunede og hvide kartofler, waldorffsalat og flødesauce samt agurkesakat
- Svinekam med sprød svær, brunede og hvide kartofler, rødkål, agurkesalat og brun sauce
- Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
- **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
- Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager og kartofler
DESSERTER
- Chokolade cheesecake med jordbær
- Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
- Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
- Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
- Græskartærte med havtorngelé og små marengs
- Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
- Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
- Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
- Pocheret pære på maltcrumble og is
- Chokoladetærte m/ frisk frugt og sorbet
- Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
- **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt
3 retter (forret-hovedret-dessert) kr. 495,-
* tillæg kr. 30,- ** tillæg kr. 70,-
BRUNCH BUFFET
MENU
- Slotsstaldens røgede laks med urtemayo og dansk karse
- Scramble eggs med sprød bacon fra egen rygeovn
- Stegte brunch pølser
- Yoghurt med hjemmelavet müsli og bærkompot
- Italienske pølsespecialiteter med oliven
- Parmaskinke med grillede artiskokker og basilikumspesto
- Lune tærter med ost og tomat
- Hotwings med barbeque
- Lun leverpostej med svampe og surt
- Små krydderfrikadeller med salsa
- Oste udvalg med oliven og kompot
- Amerikanske pandekager med canadisk ahornsirup
- Frisk frugt
- Smørcroissanter
- Hjemmelavet specialbrød og smør
- Appelsin og æble juice
- Kaffe samt the
Pris pr. kuvert kr. 395,-
Brunchen serveres i 3 timer imellem kl. 11.00 – 14.00
Brunchen serveres i 3 timer imellem kl. 11.00 – 14.00
Ønskes mere tid koster det kr. 1500,00 pr. påbegyndt time + forbrug
NATMAD
VÆLG MELLEM:
- Chili con carne m/ flütes og creme fraiche
- 2 slags pizza m/ pepperoni og skinke / kebab salat og creme fraiche
- Krydderfrikadeller m/ rugbrød og surt
- Bagte kartofler med bacon creme
- Pulledpork i lækker burgerbolle
- Slagter grillpølser med løgketchup
- Tarteletter m/høns i asparges
- Hotdog med det hele
- Groft brød m/ saltpålæg + kr. 20,00
Pris pr kuvert kr. 95,-