Mad ud af huset
Nytårs menu 2020 —— UDSOLGT
Jomfruhummer soufflé med hummer fumé, porrefrit og porreolie
Vores hjemmebagte surdejsbrød
—
Sprængt/letrøget poussin med frisk ostecreme tilsmagt med safran og szechuan på bund af sprød rug samt urtesne
—
Kalvemørbrad med trøffel pom. anna, puré af kandiseret pastinak- syltede små perleløg – sherryglaserede beder – trøffelsauce
—
Tarte au citron med sprød marengs – cremeux – iscreme på mørke bær og hvid chokolade
—
Petit four
Pris pr. kuvert kr. 395,00
Her er et forslag på 3 buffeter, men har du specielle ønsker til mad ud af huset, så giv os et kald eller kig ind til en kop kaffe og del dine ønsker/idéer med os.
Du kan sagtens blande retterne og sammensætte din egen buffet så laver en pris til dig på de udvalgte retter.
Levering i Vejle kr. 285,00
Levering uden for Vejle kr. 285,00 + 4 kr. pr. km.
Og husk dette er kun forslag, vi kan lave alt!
Forslag til sammensætning af menuer
SLOTSSTALDENS BUFFET
- Hjemmerøget laks med estragonmayo
- Unghane ballotine med syltede svampe og svampecreme
- Pescaccio af tun med ristede pinjekerner, citronolie og salat
- Nakkesteg med appelsin/persille og grov sennep og bagte løg
- Rosastegt Kalvetykstegsfilet med gremolata
- Årstidens salat med vinaigrette og sprødt
- Flødestuvede kartofler med urter
- Sauce
- 3 gode oste med syltede nødder og kompot
- Fragilité med vaniljecreme, frugt og bær
- Vores eget hjemmebagte brød
Pris pr. kuvert kr. 245,00 ( min. 15 kuverter )
DEN ITALIENSKE
- Røget laks med scherrers af æble, purløg, løg, agurk og oliven olie
- Parmaskinke på sprød brød med artiskokcreme og oliven
- Marineret grillet tun med ristede pinjekerner, perler og spæde salater
- Sprød polenta med bagte tomater
- Grov pesto og oliventapanade
- Porchetta med sprød svær, krydderurter og tomatchutney
- Kalvefilet med saltede citroner og salvie
- Små stegte kartofler med rosmarin og salvie
- Zucchini salat med ristede nødder og forårsløg
- Tiramisu i små glas
- Torta delle nonna ( citrontærte ) med brændt marengs
- Foccacia brød til buffeten
Pris pr. kuvert kr. 275,00 ( min. 15 kuverter )
TIRSBÆK BUFFETEN
- Rejer i små glas med fennikelcreme, syrlige perler og crudité
- Crostini med lufttørret skinke og svamperagout tilsmagt med trøffel
- Carpaccio af kalv med syltede svampe, sprøde chips og estragonmayo
- Rosastegt oksefilet med grillede løg og sauce
- Unghanebryst farseret med svampe og krydderurter
- Løgtærte med bacon og ost
- Grillet sæsongrønt og urter
- Steaksalat med løg og langtidsbagte tomater samt sennepsdressing
- Gateau Marcel ( chokoladekage ) med marengs
- 3 slags ost med syltede nødder og kompot
- Hjemmebagt brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 295,00 ( Min. 15 kuverter )
Jule mad ud af huset. ( sælges fra 15 nov.)
bUFFET
BUFFEt
Levering i Vejle kr. 285,00
Levering uden for Vejle kr. 285,00 + 4 kr. pr. km