BUFFETVALG
BUFFET I
- Kold dampet laks med rejer og hjemmerørt mayonnaise
- Butterdejs-indbagt sæson fisk m/ sauce verte
- Spinattærte m/ syltede havtorn og sprødt
- Grillet rosa kalvetyksteg med sæsongrønt
- Fennikel stegt nakkekam m/sprød svær og lun løgkompot
- Sæsonens kartoffel og svampesauce
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og tranebær
- Cheesecake med bær og knas
- 2 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
- Vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. couvert kr. 415,-

BUFFET II
- Rejer i fennikelcreme, syrlige perler og crudité
- Hjemmerøget laks hertil citronpuré, estragonmayo og hasselnød
- Crostini med Parmaskinke og svamperagout tilsmagt med løg og trøffel
- Carpaccio af kalv med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
- Vol au vent med friske grøntsager i veluté
- Helstegt oksefilet med sprød urte-gremolata
- Gl. dags sprængt skinke med syltede tomater
- Helstegt dansk unghane med citron og salvie i egen sky
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
- Salater på dansk sæson grønt
- Sæsonens kartoffel samt sauce
- Små citronruller med hvid chokolade og syltede bær
- 3 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
- Vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. couvert kr. 455,-
BUFFET III
- Røget laksetatar m/ vagtelæg og brøndkarse
- Ristede kammuslinger i avokadocreme og sprød bacon
- Crostini med terrine af foiegras og kompot
- Dampet rødtunge på blækpasta m/ safrancreme
- Spinattærte med syltede havtorn og sprødt
- Unghanebryst med svampefyld
- Rosastegt oksefilet med syltede svampe
- Rosmarin stegt lammekølle m/ pestobagte artiskokker
- Sæsonens kartoffel samt sauce
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
- Belgisk chokoladekage med coulis og bær
- 4 gode oste m/ oliven, syltede nødder og kompot
- Vores lækre hjemmebagte brød og smør
Pris pr. couvert kr. 495,-
KONFIRMATIONSBUFFET (MIN. 35 KUVERTER )
- Marinerede tigerrejer med blomkålspuré
- Røget laks fra egen rygeovn med cremet spinat
- Carpaccio med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
- Bruschetta brød med olivenolie og kraftig tomatchutney
- Grillede brød med fetacreme, peberfrugt og chili
- Vores hjemmebagte brød med rørt smør
- Spareribs med barbeque sauce og coleslaw
- Trancheret helstegt herregårds skinke med sprød svær
- Rosastegt kalvesteg med timianpanade og wisky sauce
- Tomattærte med mozarella
- Cæsarsalat med grillet unghanebryst, parmasan og croûton
- Forårssalat med vinaigrette og råsyltede tranebær
- Ovn stegte krydder kartofler
- Pandekager med jordbærsyltetøj
- Hvid chokolademousse med knas
- Brownies med valnødder
- Is
Pris pr. kuvert kr. 485,00
Isvand på bordene koster kr. 15,00 pr. kuvert til alle arrangementer der ikke har vin ad libitum