Reception
FORSLAG TIL RECEPTIONER I
Eftermiddags arrangementer
- Kvarte sandwich med æggecreme og rejesalat
- Canapé med røget laks og håndpillede rejer
- Grissini med parmaskinke og oliven-tapanade
- Wraps med kylling, guacamole og salat
- Minitærte med svampe og tomat
- Hjemmebagt kransekage med nougat
Pris pr. kuvert kr. 275,-
- Lakse ballotine med dildcreme
- Crostini med svampe og parmaskinke
- Mini tærter med løgkompot
- Lune krydderfrikadeller
- Vol au vent med rilette af gris
- Crostini med trøffel/svampe ragout og parmaskinke
- Cremet hønsesalat med svampe
- Bjælker af vesterhavsost med oliven
- Hjemmebagte grissini og brød – smør
- Pris pr. kuvert kr. 325,-
- Italienske pølser med aiole og peberfrugtcreme
- Små tærter med fyld
- Carpaccio med syltede bøgehatte og frisk revet parmesan
- Skaldyrssalat i små glas
- oksefilet i chimichurri sauce
- Blæksprutter stegt sprøde i olie
- Italienske oste med oliven
- Hjemmebagt grissini og foccacia brød
- Kransekage toppe
- Pris pr. kuvert kr. 325,-
FORSLAG TIL RECEPTIONER II
- Sprød toast med røget laksetatar
- Croissanter med fyld af luksus rejesalat og dild
- Pestobrød med danske pølsespecialiteter
- Finger tærter med rilette af gris
- Gratineret pandekage med oksefyld
- Ostestænger af Gammelknas og grissini-stænger
- Blåskimmel på ristet rugbrød og honningnødder
- Små delikate chokolade-profiteroles
Pris pr. kuvert kr. 325,-
- Profiteroles med fyld af laks
- Hvidløgsstegte tigerrejer på spyd
- Panchetta svøbt krydret pølse
- Unghanebryst med svampefyld
- Rosmarinstegt okseculotte med chimichurri sauce
- Kartoffelsalat og grøn salat bestemt af årstiden
- Bjælker af vesterhavsost med appelsinkompot
- Gratineret gedeost med akaciehonning
- Italiensk citrontærte med marengs
- Hjemmelavet sødt
Pris pr. kuvert kr. 375,-
(Receptionsmenuforslag er uden opdækning og kan ikke bruges som festarrangementer)