Reception

FORSLAG TIL RECEPTIONER I

Eftermiddags arrangementer

  • Kvarte sandwich med æggecreme og rejesalat
  • Canapé med røget laks og håndpillede rejer
  • Grissini med parmaskinke og oliven-tapanade
  • Wraps med kylling, guacamole og salat
  • Minitærte med svampe og tomat
  • Hjemmebagt kransekage med nougat
    Pris pr. kuvert kr. 225,-
  • Lakse ballotine med dildcreme
  • Crostini med svampe og parmaskinke
  • Mini tærter med løgkompot
  • Lune krydderfrikadeller
  • Vol au vent med rilette af gris
  • Crostini med trøffel/svampe ragout og parmaskinke
  • Cremet hønsesalat med svampe
  • Bjælker af vesterhavsost med oliven
  • Hjemmebagte grissini og brød – smør
  • Pris pr. kuvert kr. 295,-
  • Italienske pølser med aiole og peberfrugtcreme
  • Små tærter med fyld
  •  Carpaccio med syltede bøgehatte og frisk revet parmesan
  •  Skaldyrssalat i små glas
  •  oksefilet i chimichurri sauce
  • Blæksprutter stegt sprøde i olie
  • Italienske oste  med oliven
  • Hjemmebagt grissini og foccacia brød
  • Kransekage toppe
    • Pris pr. kuvert kr. 295,-

FORSLAG TIL RECEPTIONER II

  • Sprød toast med røget laksetatar
  • Croissanter med fyld af luksus rejesalat og dild
  • Pestobrød med danske pølsespecialiteter
  • Finger tærter med rilette af gris
  • Gratineret pandekage med oksefyld
  • Ostestænger af Gammelknas og grissini-stænger
  • Blåskimmel på ristet rugbrød og honningnødder
  • Små delikate chokolade-profiteroles
    Pris pr. kuvert kr. 285,-
  • Profiteroles med fyld af laks
  • Hvidløgsstegte tigerrejer på spyd
  • Panchetta svøbt krydret pølse
  • Unghanebryst med svampefyld
  • Rosmarinstegt okseculotte med chimichurri sauce
  • Kartoffelsalat og grøn salat bestemt af årstiden
  • Bjælker af vesterhavsost med appelsinkompot
  • Gratineret gedeost med akaciehonning
  • Italiensk citrontærte med marengs
  • Hjemmelavet sødt
    Pris pr. kuvert kr. 325,-

(Receptionsmenuforslag er uden opdækning og kan ikke bruges som festarrangementer)

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.