Reception

FORSLAG TIL RECEPTIONER I

Eftermiddags arrangementer

  • Kvarte sandwich med æggecreme og rejesalat
  • Canapé med røget laks og håndpillede rejer
  • Grissini med parmaskinke og oliven-tapanade
  • Wraps med kylling, guacamole og salat
  • Minitærte med svampe og tomat
  • Hjemmebagt kransekage med nougat
    Pris pr. kuvert kr. 175,-
  • Lakse ballotine med dildcreme
  • Crostini med svampe og parmaskinke
  • Mini tærter med løgkompot
  • Lune krydderfrikadeller
  • Vol au vent med rilette af gris
  • Crostini med trøffel/svampe ragout og parmaskinke
  • Cremet hønsesalat med svampe
  • Bjælker af vesterhavsost med oliven
  • Hjemmebagte grissini og brød – smør
  • Pris pr. kuvert kr. 195,-
  • Italienske pølser med aiole og peberfrugtcreme
  • Små tærter med fyld
  •  Carpaccio med syltede bøgehatte og frisk revet parmesan
  •  Skaldyrssalat i små glas
  •  oksefilet i chimichurri sauce
  • Blæksprutter stegt sprøde i olie
  • Italienske oste  med oliven
  • Hjemmebagt grissini og foccacia brød
  • Kransekage toppe
    • Pris pr. kuvert kr. 250,-

FORSLAG TIL RECEPTIONER II

  • Sprød toast med røget laksetatar
  • Croissanter med fyld af luksus rejesalat og dild
  • Pestobrød med danske pølsespecialiteter
  • Finger tærter med rilette af gris
  • Gratineret pandekage med oksefyld
  • Ostestænger af Gammelknas og grissini-stænger
  • Blåskimmel på ristet rugbrød og honningnødder
  • Små delikate chokolade-profiteroles
    Pris pr. kuvert kr. 225,-
  • Profiteroles med fyld af laks
  • Hvidløgsstegte tigerrejer på spyd
  • Panchetta svøbt krydret pølse
  • Unghanebryst med svampefyld
  • Rosmarinstegt okseculotte med chimichurri sauce
  • Kartoffelsalat og grøn salat bestemt af årstiden
  • Bjælker af vesterhavsost med appelsinkompot
  • Gratineret gedeost med akaciehonning
  • Italiensk citrontærte med marengs
  • Hjemmelavet sødt
    Pris pr. kuvert kr. 255,-

(Receptionsmenuforslag er uden opdækning og kan ikke bruges som festarrangementer)