Menu

 

Vi kan hjælpe dig med næsten alle typer arrangementer, som involverer mad, drikke og musik.

Klik her for at se siden for arrangementer.

Forslag til sammensætning af menuer

Forretter

  • Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
  • Flødefiskesuppe med sæsonens dampede fisk og krebsehaler
  • Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
  • Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
  • Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
  • **Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
  • **Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
  • **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
  • Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmasan
  • Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
  • Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Indbagt suppe med sæsonens svampe

HOVEDRETTER

  • Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
  • kalvefilet m/ kraftig kalvesky
  • ** Oksemørbrad m/ vildsvampesauce
  • Rosastegt kalvetyksteg m/ timiansauce
  • Oksefilet m/ peberpanade og  pebersauce
  • Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
  • Unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
  •  Kalvesteg stegt som vildt m/ brunede og hvide kartofler, waldorffsalat og       flødesauce samt agurkesakat
  • Svinekam med sprød svær, brunede og hvide kartofler, rødkål, agurkesalat og brun sauce
  • Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
  • **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
  • Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager og kartofler

DESSERTER

  • Chokolade cheesecake med jordbær
  • Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
  • Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
  • Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
  • Græskartærte med havtorngelé og små marengs
  • Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
  • Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
  • Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
  • Pocheret pære på maltcrumble og is
  • Chokoladetærte m/ frisk frugt og sorbet
  • Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
  • **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt

3 retter (forret-hovedret-dessert) kr. 475,- 
* tillæg kr. 20,-    ** tillæg kr. 60,-

BRUNCH BUFFET

MENU

 
  • Slotsstaldens røgede laks med urtemayo og dansk karse
  • Scramble eggs med sprød bacon fra egen rygeovn
  • Stegte brunch pølser
  • Yoghurt med hjemmelavet müsli og bærkompot
  • Italienske pølsespecialiteter med oliven
  • Parmaskinke med grillede artiskokker og basilikumspesto
  • Lune tærter med ost og tomat
  • Hotwings med barbeque
  • Lun leverpostej med svampe og surt
  • Små krydderfrikadeller med salsa
  • Oste udvalg med oliven og kompot
  • Amerikanske pandekager med canadisk ahornsirup
  • Frisk frugt
  • Smørcroissanter
  • Hjemmelavet specialbrød og smør
  • Appelsin og æble juice
  • Kaffe samt the
Pris pr. kuvert kr. 395,-
Brunchen serveres i 3 timer imellem kl. 11.00 – 14.00
Ønskes mere tid koster det kr. 1500,00 pr. påbegyndt time + forbrug

NATMAD

VÆLG MELLEM:

  • Chili con carne m/ flütes og creme fraiche
  • 2 slags pizza m/ pepperoni og skinke / kebab salat og creme fraiche
  • Krydderfrikadeller m/ rugbrød og surt
  • Bagte kartofler med bacon creme
  • Pulledpork i lækker burgerbolle
  • Slagter grillpølser med løgketchup
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Hotdog med det hele
  • Groft brød m/ saltpålæg + kr. 20,00

Pris pr kuvert kr. 95,-

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.