Menu

Vi kan hjælpe dig med næsten alle typer arrangementer, som involverer mad, drikke og musik. Klik her for at se siden for arrangementer.

Forslag til sammensætning af menuer

Forretter

  • Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
  • Flødefiskesuppe med sæsonens dampede fisk og krebsehaler
  • Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
  • Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
  • Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
  • *Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
  • Flødelegeret fiskesuppe m/ fisk og skaldyr
  • *Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
  • **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
  • Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmasan
  • Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
  • Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Indbagt suppe med sæsonens svampe

HOVEDRETTER

  • Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
  • kalvefilet m/ kraftig kalvesky
  • ** Oksemørbrad m/ vildsvampesauce
  • Rosastegt kalvetyksteg m/ timiansauce
  • Oksefilet m/ peberpanade og  pebersauce
  • Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
  • Unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
  •  Kalvesteg stegt som vildt m/ brunede og hvide kartofler, waldorffsalat og       flødesauce samt agurkesakat
  • Svinekam med sprød svær, brunede og hvide kartofler, rødkål, agurkesalat og brun sauce
  • Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
  • **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
  • Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager og kartofler

DESSERTER

  • Chokolade cheesecake med jordbær
  • Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
  • Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
  • Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
  • Græskartærte med havtorngelé og små marengs
  • Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
  • Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
  • Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
  • Pocheret pære på maltcrumble og is
  • Chokoladetærte m/ frisk frugt og sorbet
  • Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
  • **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt

3 retter (forret-hovedret-dessert) 385,- kr
* tillæg kr. 20,- ** tillæg kr. 60,-

BRUNCH BUFFET

MENU

  • 1 glas boblende Cava semi seco serveres ved bordet
  • Slotsstaldens røgede laks med urtemayo og dansk karse
  • Scramble eggs med sprød bacon fra egen rygeovn
  • Stegte brunch pølser
  • Yoghurt med hjemmelavet müsli og bærkompot
  • Italienske pølsespecialiteter med oliven
  • Parmaskinke med grillede artiskokker og basilikumspesto
  • Lune tærter med ost og tomat
  • Hotwings med barbeque
  • Lun leverpostej med svampe og surt
  • Små krydderfrikadeller med salsa
  • Oste udvalg med oliven og glaserede abrikoser
  • Amerikanske pandekager med canadisk ahornsirup
  • Frisk frugt
  • Smørcroissanter
  • Hjemmelavet specialbrød og smør
  • Appelsin og æble juice
  • Kaffe samt the
Pris pr. kuvert kr. 365,- uden Cava kr. 325,00
Brunchen serveres i 3 timer imellem kl. 11.00 – 14.00
Ønskes mere tid koster det kr. 1500,00 pr. påbegyndt time + forbrug

BUFFETVALG

BUFFET I

  • Forret på tallerken:
  • Bagt laks på småsalater med urtemarinerede rejer og mayo
  •  
  • Spinattærte m/ syltede havtorn og sprødt
  • Grillet rosa kalvetyksteg med sæsongrønt
  • Fennikel stegt nakkekam m/sprød svær og lun løgkompot
  • Sæsonens kartoffel og svampesauce
  • Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og tranebær
  •  
  • Cheesecake med bær og knas
  • 2 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
  • Vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 415,-

BUFFET II

 

FORRET PÅ TALLERKEN: 

                Mosaik af sæsonens fisk med urtemayonnaise, syltede løgskaller og spæde krydderurter – hjemmebagt brød

                                                                                                                            eller

                Hjemmerøget krondyrkølle på spæde salater med syltede tomater og tranebærskum – hjemmebagt brød

 

  • Dry rubbed oksefilet
  • Gl. dags sprængt skinke med sprød svær ( trancheres ved buffeten )
  • Rosastegt lammeculotte i urterasp med smørdampet porre
  • Salat på dansk sæson grønt
  • Braiseret grønt
  • Sæsonens kartoffel samt sauce bordelaise
  •  
  • Små glas med citronmousse og sprøde stænger
  • Udvalg af oste med oliven, syltede nødder og årstidens kompot samt hjemmelavet knækbrød
  • Vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 435,-

eller

 

 
  
  • Rejer med fennikelcreme, syrlige perler og crudité
  • Hjemmerøget laks hertil citronpuré, estragonmayo og hasselnød
  • Crostini ( brød ) med Parmaskinke og svamperagout tilsmagt med løg og trøffel
  • Carpaccio af kalv med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
  •  
  • Dry rubbed oksefilet
  • Gl. dags sprængt skinke med sprød svær ( trancheres ved buffeten )
  • Rosastegt lammeculotte i urterasp med smørdampet porre
  • Salat på dansk sæson grønt
  • Braiseret grønt
  • Sæsonens kartoffel samt sauce bordelaise
  •  
  • Små glas med citronmousse og sprøde stænger
  • Udvalg af oste med oliven, syltede nødder og årstidens kompot samt hjemmelavet knækbrød
  • Vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 465,- 

 

BUFFET III

  • Hjemmerøget laks med sprød rug i små glas
  • Ristede kammuslinger i avokadocreme og sprød bacon
  • Crostini med terrine af fuglelever med portvinscreme
  • Kartoffelrösti med parmaskinke og basilikumcreme  
  •                                                                                                                                                              
  • HOVEDRET PÅ TALLERKEN EFTER AFTALE
  • Belgisk chokoladekage med coulis og bær
  • Hjemmelavet is
  • Udvalg af gode oste m/ oliven, syltede nødder og årstidens kompot
  • Vores lækre hjemmebagte brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 465,-

eller

  • Hjemmerøget laks med sprød rug i små glas
  • Ristede kammuslinger i avokadocreme og sprød bacon
  • Crostini med terrine af fuglelever med portvinscreme
  • Kartoffelrösti med parmaskinke og basilikumcreme
  •  
  • Spinattærter
  • Unghanebryst med svampefyld
  • Rosastegt oksemørbrad med syltede svampe
  • Rosmarin stegt lammekølle m/ pestobagte artiskokker
  • Sæsonens kartoffel samt sauce
  • Grøn salat valgt ud fra årstiden
  •  
  • Belgisk chokoladekage med coulis og bær
  • Hjemmelavet is
  • Udvalg af gode oste m/ oliven, syltede nødder og årstidens kompot
  • Vores lækre hjemmebagte brød og smør

Pris pr. kuvert kr. 495,-

Pris med tallerken serveret hovedret efter aftale  kr. 465,00 ( 2. gang servering fra fad )

 

 

 

 

 

KONFIRMATIONSBUFFET (MIN. 35 KUVERTER )

  • Marinerede tigerrejer med blomkålspuré
  • Røget laks fra egen rygeovn med cremet spinat
  • Carpaccio med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
  • Bruschetta brød med olivenolie og kraftig tomatchutney
  • Grillede brød med fetacreme, peberfrugt og chili
  • Vores hjemmebagte brød med rørt smør
  • Spareribs med barbeque sauce og coleslaw
  • Trancheret helstegt herregårds skinke med sprød svær
  • Rosastegt kalvesteg med timianpanade og ægte bearnaise sauce
  • Tomattærte med mozarella
  • Cæsarsalat med grillet unghanebryst, parmasan og croûton
  • Forårssalat med vinaigrette og råsyltede tranebær
  • Ovn stegte krydder kartofler
  • Pandekager med jordbærsyltetøj
  • Hvid chokolademousse med knas
  • Brownies med valnødder
  • Is

Pris pr. kuvert kr. 485,00

NATMAD

VÆLG MELLEM:

  • Chili con carne m/ flütes og creme fraiche
  • 2 slags pizza m/ pepperoni og skinke / kebab salat og creme fraiche
  • Krydderfrikadeller m/ rugbrød og surt
  • Bagte kartofler med bacon creme
  • Pulledpork i lækker burgerbolle
  • Slagter grillpølser med løgketchup
  • Tarteletter m/høns i asparges
  • Hotdog med det hele
  • Groft brød m/ saltpålæg + kr. 20,00

Pris pr kuvert kr. 85,-