Forslag til sammensætning af menuer

Forretter

  • Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
  • Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
  • Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
  • Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
  • **Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
  • Flødelegeret fiskesuppe m/ fisk og skaldyr
  • *Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
  • **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
  • Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmasan
  • Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
  • Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Indbagt suppe med sæsonens svampe

HOVEDRETTER

  • Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
  • kalvefilet m/ kraftig kalvesky
  • ** Oksemørbrad m/ svampesauce
  • Kalvetyksteg m/ timiansauce
  • Oksefilet m/ pebersauce
  • Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
  • Osteglaceret unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
  • Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
  • **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
  • Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager

DESSERTER

  • Chokolade cheesecake med jordbær
  • Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
  • Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
  • Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
  • Græskartærte med havtorngelé og små marengs
  • *Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
  • Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
  • Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
  • Pocheret pære på maltcrumble og is
  • Chokoladetærte m/ sorbet
  • Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
  • **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt*

3 retter (forret-hovedret-dessert) 475,- kr.
* tillæg kr. 20,-   ** tillæg kr. 60,-

Selskaber uden vin ad libitum tillægges kr. 20,00 pr. kuvert, hvis der ønskes isvand på bordene.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.