Konfirmation
Vi kan hjælpe dig med næsten alle typer arrangementer, som involverer mad, drikke og musik. Klik her for at se siden for arrangementer.
KONFIRMATIONSBUFFET (MIN. 35 KUVERTER )
Forret på tallerken; Tarteletter med høns i asparges
Buffet
- Spareribs med barbeque sauce og coleslaw
- Trancheret helstegt herregårds skinke med sprød svær
- Rosastegt kalvesteg med timianpanade og ægte wisky sauce
- Tomattærte med mozarella
- Cæsarsalat med grillet unghanebryst, parmasan og croûton
- Forårssalat med vinaigrette og råsyltede tranebær
- Ovn stegte krydder kartofler
- Pandekager med jordbærsyltetøj
- Pistaciemousse med knas
- Brownies med valnødder
- Is
Pris pr. kuvert kr. 445,00
Eller
Buffet
- Marinerede tigerrejer med blomkålspuré
- Røget laks fra egen rygeovn med cremet spinat
- Carpaccio med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
- Bruschetta brød med olivenolie og kraftig tomatchutney
- Grillede brød med fetacreme, peberfrugt og chili
- Vores hjemmebagte brød med rørt smør
- Spareribs med barbeque sauce og coleslaw
- Trancheret helstegt herregårds skinke med sprød svær
- Rosastegt kalvesteg med timianpanade og ægte wisky sauce
- Tomattærte med mozarella
- Cæsarsalat med grillet unghanebryst, parmasan og croûton
- Forårssalat med vinaigrette og råsyltede tranebær
- Ovn stegte krydder kartofler
- Pandekager med jordbærsyltetøj
- Pistaciemousse med knas
- Brownies med valnødder
- Is
Pris pr. kuvert kr. 485,00
Forslag til sammensætning af menuer
Forretter
- Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
- Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
- Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
- Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
- *Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
- Flødelegeret fiskesuppe m/ fisk og skaldyr
- *Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
- **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
- Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmasan
- Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
- Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
- Tarteletter med høns i asparges
- Indbagt suppe med sæsonens svampe

HOVEDRETTER
- Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
- kalvefilet m/ kraftig kalvesky
- ** Oksemørbrad m/ vildsvampesauce
- Kalvetyksteg m/ timiansauce
- * Oksehøjrebsfilet m/ pebersauce
- Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
- Osteglaceret unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
- Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
- **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
- Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager

DESSERTER
- Chokolade cheesecake med jordbær
- Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
- Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
- Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
- Græskartærte med havtorngelé og små marengs
- Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
- Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
- Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
- Pocheret pære på maltcrumble og is
- Chokoladetærte m/ sorbet
- Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
- **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt

3 retter (forret-hovedret-dessert) 385,- kr
* tillæg kr. 20,- ** tillæg kr. 60,-
BUFFETVALG
BUFFET I
- Kold dampet laks med rejer og hjemmerørt mayonnaise
- Butterdejs-indbagt sæson fisk m/ sauce verte
- Spinattærte m/ syltede havtorn og sprødt
- Grillet rosa kalvetyksteg med sæsongrønt
- Fennikel stegt nakkekam m/sprød svær og lun løgkompot
- Sæsonens kartoffel og svampesauce
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og tranebær
- Cheesecake med bær og knas
- 2 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
- Vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. couvert kr. 395,-

BUFFET II
- Håndpillede rejer i fennikelcreme, syrlige perler og crudité
- Hjemmerøget laks hertil citronpuré, estragonmayo og hasselnød
- Crostini med Parmaskinke og svamperagout tilsmagt med løg og trøffel
- Carpaccio af kalv med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
- Vol au vent med friske grøntsager i veluté
- Helstegt oksefilet med sprød urte-gremolata
- Gl. dags sprængt skinke med syltede tomater
- Helstegt dansk unghane med citron og salvie i egen sky
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
- Salater på dansk sæson grønt
- Sæsonens kartoffel samt sauce
- Små citronruller med hvid chokolade og syltede bær
- 3 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
- Vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. couvert kr. 435,-
BUFFET III
- Røget laksetatar m/ vagtelæg og brøndkarse
- Ristede kammuslinger og scampirejer i bitter salat
- Crostini med terrine af foiegras og kompot
- Dampet rødtunge på blækpasta m/ safrancreme
- Spinattærte med syltede havtorn og sprødt
- Unghanebryst med svampefyld
- Rosastegt oksemørbrad med syltede svampe
- Rosmarin stegt lammekølle m/ pestobagte artiskokker
- Sæsonens kartoffel samt sauce
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
- Belgisk chokoladekage med coulis og bær
- 4 gode oste m/ oliven, syltede nødder og kompot
- Vores lækre hjemmebagte brød og smør
Pris pr. couvert kr. 465,-