Konfirmation
Vi kan hjælpe dig med næsten alle typer arrangementer, som involverer mad, drikke og musik. Klik her for at se siden for arrangementer.
KONFIRMATIONSBUFFET (MIN. 35 KUVERTER )
Forret på tallerken; F. eks. tarteletter med høns i asparges eller dampet laks med krydderurtedressing
Buffet
- Sliders med pulledpork, barbequesauce og coleslaw ( små burger )
- Langtidsstegt herregårdsskinke ( 10-12 kg ) med sprød svær – trancheret ved buffeten
- Rosastegt kalvesteg med peberpanade og whisky sauce
- Tomattærte med mozarella
- Tempurarejer stegt i pankorasp med sød chilisauce
- Forårssalater med vinaigrette og råsyltede tranebær
- Ovnstegte krydderkartofler
- Bruschetta brød med olivenolie og tomat
- Pandekager med jordbærsyltetøj
- Passionsfrugtmousse med brændt chokoladeknas
- Brownies
- Hjemmelavet Is i små glas
Kaffe fra buffet
Isvand på bordene
Pris pr. kuvert kr. 698,00 – yderligere drikkevarer afregnes efter forbrug
Børn under 10 år kr. 445,00 ved samme menu
Lokalet er som udgangspunkt til rådighed fra kl. 12.00 til kl. 18.00 uden natmad og med natmad fra kl. 12.00 – kl. 19.30
Forslag til sammensætning af menuer
Forretter
- Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
- Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
- Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
- Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
- *Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
- Flødelegeret fiskesuppe m/ fisk og skaldyr
- *Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
- **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
- Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmesan
- Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
- Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
- Tarteletter med høns i asparges
- Indbagt suppe med sæsonens svampe
HOVEDRETTER
- Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
- kalvefilet m/ kraftig kalvesky
- ** Oksemørbrad m/ vildsvampesauce
- Kalvetyksteg m/ timiansauce
- * Oksehøjrebsfilet m/ pebersauce
- Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
- Osteglaceret unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
- Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
- **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
- Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager
DESSERTER
- Chokolade cheesecake med jordbær
- Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
- Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
- Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
- Græskartærte med havtorngelé og små marengs
- Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
- Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
- Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
- Pocheret pære på maltcrumble og is
- Chokoladetærte m/ sorbet
- Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
- **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og bær
Velkomstdrink – 3 retters menu ( forret- hovedret- dessert ) isvand på bordene under middagen, kaffe – kr. 650,00 pr. kuvert i tidsrummet
kl. 12.00 – 18.00
* tillæg kr. 30,00 ** tillæg kr. 70,00
kl. 12.00 – 18.00
* tillæg kr. 30,00 ** tillæg kr. 70,00
BUFFET I
- Kold dampet laks med rejer og hjemmerørt mayonnaise
- Butterdejs-indbagt sæson fisk m/ sauce verte
- Spinattærte m/ syltede havtorn og sprødt
- Grillet rosa kalvetyksteg med sæsongrønt
- Fennikel stegt nakkekam m/sprød svær og lun løgkompot
- Sæsonens kartoffel og svampesauce
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og tranebær
- Cheesecake med bær og knas
- 2 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
- Vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 525,00
BUFFET II
- Håndpillede rejer i fennikelcreme, syrlige perler og crudité
- Hjemmerøget laks hertil citronpuré, estragonmayo og hasselnød
- Crostini med Parmaskinke og svamperagout tilsmagt med løg og trøffelolie
- Carpaccio af kalv med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
- Vol au vent med friske grøntsager i veluté
- Helstegt oksefilet med urte-gremolata
- Gl. dags sprængt skinke med syltede tomater
- Unghanebryst med citron og salvie
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
- Salater på dansk sæson grønt
- Sæsonens kartoffel samt sauce
- Små citronmousse med hvid chokolade og syltede bær
- 3 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
- Vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 600,-
BUFFET III
- Røget laksetatar m/ vagtelæg og brøndkarse
- Ristede kammuslinger i avokadocreme og sprød bacon
- Crostini med tomat
- Dampet hvid sæsonfisk på blækpasta m/ safrancreme
- Spinattærte med syltede havtorn
- Unghanebryst med svampefyld
- Rosastegt oksefilet med syltede svampe
- Rosmarin stegt lammekølle m/ pestobagte artiskokker
- Sæsonens kartoffel samt sauce
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
- Belgisk chokoladekage med coulis og bær
- 4 gode oste m/ oliven, syltede nødder og kompot
- Vores lækre hjemmebagte brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 650-