Konfirmation

Vi kan hjælpe dig med næsten alle typer arrangementer, som involverer mad, drikke og musik. Klik her for at se siden for arrangementer.

KONFIRMATIONSBUFFET (MIN. 35 KUVERTER )

  • Marinerede tigerrejer med blomkålspuré
  • Røget laks fra egen rygeovn med cremet spinat
  • Carpaccio med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
  • Bruschetta brød med olivenolie og kraftig tomatchutney
  • Grillede brød med fetacreme, peberfrugt og chili
  • Vores hjemmebagte brød med rørt smør
  • Spareribs med barbeque sauce og coleslaw
  • Trancheret helstegt herregårds skinke med sprød svær
  • Rosastegt kalvesteg med timianpanade og ægte bearnaise sauce
  • Tomattærte med mozarella
  • Cæsarsalat med grillet unghanebryst, parmasan og croûton
  • Forårssalat med vinaigrette og råsyltede tranebær
  • Ovn stegte krydder kartofler
  • Pandekager med jordbærsyltetøj
  • Hvid chokolademousse med knas
  • Brownies med valnødder
  • Is

Pris pr. kuvert kr. 445,00

Forslag til sammensætning af menuer

Forretter

  • Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
  • Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
  • Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
  • Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
  • *Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
  • Flødelegeret fiskesuppe m/ fisk og skaldyr
  • *Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
  • **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
  • Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmasan
  • Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
  • Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Indbagt suppe med sæsonens svampe

HOVEDRETTER

  • Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
  • kalvefilet m/ kraftig kalvesky
  • ** Oksemørbrad m/ vildsvampesauce
  • Kalvetyksteg m/ timiansauce
  • * Oksehøjrebsfilet m/ pebersauce
  • Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
  • Osteglaceret unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
  • Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
  • **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
  • Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager

DESSERTER

  • Chokolade cheesecake med jordbær
  • Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
  • Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
  • Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
  • Græskartærte med havtorngelé og små marengs
  • Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
  • Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
  • Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
  • Pocheret pære på maltcrumble og is
  • Chokoladetærte m/ sorbet
  • Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
  • **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt

3 retter (forret-hovedret-dessert) 385,- kr
* tillæg kr. 20,- ** tillæg kr. 60,-

BUFFETVALG

BUFFET I

  • Kold dampet laks med rejer og hjemmerørt mayonnaise
  • Butterdejs-indbagt sæson fisk m/ sauce verte
  • Spinattærte m/ syltede havtorn og sprødt
  • Grillet rosa kalvetyksteg med sæsongrønt
  • Fennikel stegt nakkekam m/sprød svær og lun løgkompot
  • Sæsonens kartoffel og svampesauce
  • Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og tranebær
  • Cheesecake med bær og knas
  • 2 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
  • Vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. couvert kr. 395,-

BUFFET II

  • Håndpillede rejer i fennikelcreme, syrlige perler og crudité
  • Hjemmerøget laks hertil citronpuré, estragonmayo og hasselnød
  • Crostini med Parmaskinke og svamperagout tilsmagt med løg og trøffel
  • Carpaccio af kalv med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
  • Vol au vent med friske grøntsager i veluté
  • Helstegt oksefilet med sprød urte-gremolata
  • Gl. dags sprængt skinke med syltede tomater
  • Helstegt dansk unghane med citron og salvie i egen sky
  • Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
  • Salater på dansk sæson grønt
  • Sæsonens kartoffel samt sauce
  • Små citronruller med hvid chokolade og syltede bær
  • 3 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
  • Vores hjemmebagte brød og smør

Pris pr. couvert kr. 435,-

BUFFET III

  • Røget laksetatar m/ vagtelæg og brøndkarse
  • Ristede kammuslinger og scampirejer i bitter salat
  • Crostini med terrine af foiegras og kompot
  • Dampet rødtunge på blækpasta m/ safrancreme
  • Spinattærte med syltede havtorn og sprødt
  • Unghanebryst med svampefyld
  • Rosastegt oksemørbrad med syltede svampe
  • Rosmarin stegt lammekølle m/ pestobagte artiskokker
  • Sæsonens kartoffel samt sauce
  • Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
  • Belgisk chokoladekage med coulis og bær
  • 4 gode oste m/ oliven, syltede nødder og kompot
  • Vores lækre hjemmebagte brød og smør

Pris pr. couvert kr. 465,-