Forslag til sammensætning af menuer
Forretter
- Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
- Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
- Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
- Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
- **Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
- Flødelegeret fiskesuppe m/ fisk og skaldyr
- *Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
- **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
- Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmasan
- Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
- Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
- Tarteletter med høns i asparges
- Indbagt suppe med sæsonens svampe
HOVEDRETTER
- Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
- kalvefilet m/ kraftig kalvesky
- ** Oksemørbrad m/ svampesauce
- Kalvetyksteg m/ timiansauce
- Oksefilet m/ pebersauce
- Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
- Osteglaceret unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
- Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
- **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
- Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager
DESSERTER
- Chokolade cheesecake med jordbær
- Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
- Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
- Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
- Græskartærte med havtorngelé og små marengs
- *Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
- Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
- Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
- Pocheret pære på maltcrumble og is
- Chokoladetærte m/ sorbet
- Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
- **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt*
3 retter (forret-hovedret-dessert) 495,- kr.
* tillæg kr. 30,- ** tillæg kr. 70,-
Selskaber uden vin ad libitum tillægges kr. 25,00 pr. kuvert, hvis der ønskes isvand på bordene.