Konfirmation
Vi kan hjælpe dig med næsten alle typer arrangementer, som involverer mad, drikke og musik. Klik her for at se siden for arrangementer.
KONFIRMATIONSBUFFET (MIN. 35 KUVERTER )
Forret på tallerken; F. eks. tarteletter med høns i asparges eller dampet laks med krydderurtedressing
Buffet
- Sliders med pulledpork, barbeque sauce og coleslaw ( små burger )
- Trancheret helstegt herregårdsskinke med sprød svær
- Rosastegt kalvesteg med timianpanade og ægte whisky sauce
- Tomattærte med mozarella
- Cæsarsalat med grillet unghanebryst, parmesan og croûton
- Forårssalater med vinaigrette og råsyltede tranebær
- Ovnstegte krydderkartofler
- Bruschetta brød med olivenolie og tomat
- Pandekager med jordbærsyltetøj
- Chokolademousse med knas
- Brownies
- Is
Kaffe fra buffet
Isvand på bordene
Pris pr. kuvert kr. 698,00 – yderligere drikkevarer afregnes efter forbrug
Børn under 10 år kr. 445,00 ved samme menu
Lokalet er som udgangspunkt til rådighed fra kl. 12.00 til kl. 18.00 uden natmad og med natmad fra kl. 12.00 – kl. 19.30h
Forslag til sammensætning af menuer
Forretter
- Røget lakseroulade m/ basilikumcreme
- Pescaccio af rød tun m/ sprød salatkurv
- Bagt torsk på blomkålspuré med kapers og brunet smør
- Sæsonens fisk på svamperisotto og soyasmør
- *Jomfruhummer og kammusling på smørsauterede urter og beurre-blanc
- Flødelegeret fiskesuppe m/ fisk og skaldyr
- *Ristet rødtungefilet m/ svampe og karry beurre-blanc
- **Ristet havtaske m/ sprød kartoffel og fiskecreme
- Bresaola m/artiskok, oliven og sprød parmesan
- Hjemmerøget andebryst m/ orange vinaigrette og pinjekerner
- Sprængt-røget poussin m/ syltede tomater og pesto
- Tarteletter med høns i asparges
- Indbagt suppe med sæsonens svampe
HOVEDRETTER
- Roulade af kalkunbryst m/ spinatfars og estragonsauce
- kalvefilet m/ kraftig kalvesky
- ** Oksemørbrad m/ vildsvampesauce
- Kalvetyksteg m/ timiansauce
- * Oksehøjrebsfilet m/ pebersauce
- Variation af dansk lam m/ rosmarin-lammesky
- Osteglaceret unghanebryst m/ tomat-hønsecreme
- Gammeldags oksesteg med glaserede perleløg, gulerødder, bønner og surt
- **Krondyr filet med tyttebær og vildtsvampe sauce
- Til alle hovedretter serveres sæsonens lækre grøntsager
DESSERTER
3 retter (forret-hovedret-dessert) 475,- kr
* tillæg kr. 20,- ** tillæg kr. 60,-
BUFFETVALG
- Chokolade cheesecake med jordbær
- Hasselnøddekugle med hindbær og karamel
- Mazarintærte m/ sæsonens bær og creme
- Slotspandekager m/ bær, is og jordbærcoulis
- Græskartærte med havtorngelé og små marengs
- Mandelkurv m/ softice, flamberede bær og frugter
- Fragilité-rulle m/ karamel is, skum og bær
- Hvid chokoladeis m/ marcipanbund og passionscoulis
- Pocheret pære på maltcrumble og is
- Chokoladetærte m/ sorbet
- Lun belgisk chokoladekage m/ coulis og is
- **Tirsbæk Slots desserttallerken m/ kage, is og frugt
BUFFET I
- Kold dampet laks med rejer og hjemmerørt mayonnaise
- Butterdejs-indbagt sæson fisk m/ sauce verte
- Spinattærte m/ syltede havtorn og sprødt
- Grillet rosa kalvetyksteg med sæsongrønt
- Fennikel stegt nakkekam m/sprød svær og lun løgkompot
- Sæsonens kartoffel og svampesauce
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og tranebær
- Cheesecake med bær og knas
- 2 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
- Vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 525,00
BUFFET II
- Håndpillede rejer i fennikelcreme, syrlige perler og crudité
- Hjemmerøget laks hertil citronpuré, estragonmayo og hasselnød
- Crostini med Parmaskinke og svamperagout tilsmagt med løg og trøffelolie
- Carpaccio af kalv med syltede svampe og frisk høvlet parmesan
- Vol au vent med friske grøntsager i veluté
- Helstegt oksefilet med sprød urte-gremolata
- Gl. dags sprængt skinke med syltede tomater
- Helstegt dansk unghane med citron og salvie i egen sky
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
- Salater på dansk sæson grønt
- Sæsonens kartoffel samt sauce
- Små citronruller med hvid chokolade og syltede bær
- 3 slags oste med oliven, syltede nødder og kompot
- Vores hjemmebagte brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 600,-
BUFFET III
- Røget laksetatar m/ vagtelæg og brøndkarse
- Ristede kammuslinger og scampirejer i bitter salat
- Crostini med terrine af foiegras og kompot
- Dampet rødtunge på blækpasta m/ safrancreme
- Spinattærte med syltede havtorn og sprødt
- Unghanebryst med svampefyld
- Rosastegt oksemørbrad med syltede svampe
- Rosmarin stegt lammekølle m/ pestobagte artiskokker
- Sæsonens kartoffel samt sauce
- Grøn salat med croûton ristet i bornholmsk rapsolie og råsyltede tranebær
- Belgisk chokoladekage med coulis og bær
- 4 gode oste m/ oliven, syltede nødder og kompot
- Vores lækre hjemmebagte brød og smør
Pris pr. kuvert kr. 650-